Bogdepotet i sommerperioden

Så er skoleåret ved at være slut og det betyder at der skal afleveres bøger. Du kan se på Lectio hvilke bøger det drejer sig om. Når du logger på lectio, ligger der et link til WEB BOSS. Linket ligger på forsiden under aktuel information. Klik på det og du kommer ind i WEB BOSS. Tryk på knappen ”vis hjemkaldte” så kan du se hvilke bøger, du skal aflevere inden sommerferien.

De bøger som er hjemkaldt og som du ikke skal bruge til eksamen, skal afleveres hurtigst muligt – da der kan være andre som står og mangler dem til deres eksamen. Vær opmærksom på at sidste frist for rettidig aflevering af ikke-eksamensbøger er:

1.g. elever: 15. juni 2017
2.g. elever: 8. juni 2017
3.g. elever: 31. maj 2017

Se her bogdepotets ÅBNINGSTIDER i sommerperioden

Bøger du skal bruge til eksamen / årsprøver skal du først aflevere efter hver prøve. HUSK det – der kan være andre der skal bruge bøgerne.

Bogdepotet har udvidet åbningstiderne fra d. 22. maj og frem til sommerferien. Se tiderne i her eller på Lectio.dk under lokalet bogdepot.

Hvis du ikke aflevere alle hjemkaldte bøger inden sommerferien, vil du modtage en regning på beløbet for de manglende bøger. Hjemkaldte bøger skal bruges af andre elever fra starten af næste skoleår.

God eksamen og afslutning af skoleåret!

Ødelagte eller bortkomne bøger skal erstattes af eleven.

HUSK!!
Studiekort eller sygesikringsbevis ved alle henvendelser i Bogdepotet