MUSICAL: Grænsen

Med udgangspunkt i Aurehøjs lange og stolte tradition for musik, teater, og kombinationen af de to, har nogle engagerede elever igen i år gjort klar til et brag af en musical med sang, dans, drama og vidunderlig musik. Musicalen hedder i år ”Grænsen”, og den er et postmoderne indblik i det unge sind og dets grubler. Musicalen tager udgangspunkt i én gymnasiefest, hvori de forskellige spændinger i dagligdagen forsøges at blive forløst – med utilregnelige konsekvenser.

Forestillingen spiller i Aurehøjs Grønnegård den 23. -25. januar 2018 kl. 19.00, og den er instrueret af Rasmus S. Thyssen, 3y og Carl P. H. Bay, 2m. Musikken er skrevet og arrangeret af nogle af Aurehøjs bedste musikere.

Billetter til forestillingen koster 40,00  kr. og kan købes her. (online billetsalget lukker dagligt kl. 15.00. Eventuelle resterende billetter sælges kontant i døren ved indgangen.)

Som medlem af Alumneforeningen Aurehøjs Venner kan man få gratis billetter til sin husstand på adressen. Billetterne kan reserveres ved at skrive en mail til asv@aurehoej-gym.dk. Oplys elevnavn/klasse samt familiens efternavn, dato og antal billetter. Så ligger de klar ved indgangen.