Aurehøjs festudvalg

Hvad er Festudvalget?
I gymnasiet kan lektier og store opgaver engang imellem stige en til hovedet. Derfor er det vigtigt, at vi nogle gange gemmer dem væk i nederste skuffe, og i stedet finder danseskoene frem. Men Aurehøjs fester holder jo ikke sig selv, og derfor har Aurehøj Gymnasium et fantastisk festudvalg. Festudvalget er sammensat af piger og drenge fra alle tre årgange, og hvert år bliver der optaget nye medlemmer. At melde sig ind i festudvalget er en god måde at møde nye mennesker fra alle årgange og etablere et godt netværk og venskab på skolen på tværs af årgangene.

Hvad laver Festudvalget?
Som festudvalgs medlem får du lov til at bestemme festens temaer, sætte festen op, og finde byens bedste dj’s. Hvert år holder festudvalget fem fester, hvor der til nogle af dem allerede er et fast tema, og nogle hvor kun fantasien sætter grænser. Festudvalgets medlemmer sørger for at sælge billetter til skolens elever ugen op til festen. På festdagen får udvalgets elever tidligt fri for at pynte skolen op til dans. Om lørdagen mødes udvalget på skolen og hjælper hinanden med at gøre skolen klar til en ny uge. Dette kan på mange måder lyde anstrengende, men hvad er bedre end at dele sine gode minder fra festen med sine venner?

Festudvalget efter skoletid
Det er ikke kun i skoletiden eller op til festerne, at udvalget samles. Der bliver nemlig holdt forskellige andre arrangementer i løbet af året. Det indebærer alt fra middage til sommerhusture, hvor sammenholdet i udvalget styrkes, og gode venskaber knyttes. Så er du frisk på at holde Aurehøjs fedeste fester og møde en masse nye mennesker, så meld dig ind i festudvalget.