Information om orienteringsaftenen

Aurehøj Gymnasium holder orienteringsaften onsdag den 16. januar 2019 kl. 19.30, og alle er velkomne. Kom og se skolen, der vil summe af liv hele aftenen, så alle gæster får indblik i gymnasieuddannelsen, de nye optagelsesregler og Aurehøjs særlige kultur.

Vi glæder os til at vise skolen frem og tilbyder et indblik i mange aspekter af skolens liv. I alle hjørner af skolen står elever og ansatte således klar til at præsentere de enkelte studieretninger, der udbydes til næste skoleår, gymnasiets fagrække samt Aurehøjs særlige musikkultur og brede vifte af ekstraordinære faglige og sociale tilbud. Desuden byder Alumneforeningen Aurehøjs Venner på en kop kaffe og the i Grønnegården.

Der kan vælges imellem to forløb for aftenen. Man kan indlede aftenen i Salen ved at deltage i den første præsentation, som begynder kl. 19.30 og derefter tage en rundtur på skolen. Det er også muligt at begynde med rundturen og derefter deltage i den anden præsentation i Salen. Den begynder kl. 20.30.

Har I praktiske spørgsmål vedrørende optagelse i gymnasiet, er skolens studievejledning at træffe i Grønnegården, og uddannelsesleder med ansvar for elevoptag kan træffes på kontoret på 1.sal. Her er den øvrige ledelse og administration også klar til at afklare spørgsmål af enhver art. Rektor og vicerektor kan træffes, når den sidste præsentation i Salen er afsluttet.

Se Aurehøjs intro-video fra de første tre intro-dage.