Musikken

Se også:

Frivillig musik efter skoletid

Aktiviteter, der ledes af skolens musiklærere:

  • Aurehøj Classic, mandag kl. 19.15
  • Keepi Lefti, tirsdag kl. 14.15
  • Vox Aurehøj, tirsdag kl. 14:15
  • Aurehøj Phil, onsdag kl. 14:15
  • Bigband, onsdag kl. 14.15

Man kan på egen hånd oprette et band og få øvetid og låne instrumenter på skolen.

Aftenskolen, HOF – Gentofte, har ene- og hold-undervisning i instrumentalspil på Aurehøj.Undervisningen kan efter aftale placeres lige efter skoletid. Undervisningen varetages af HOFs lærere. Betalingen er som på aftenskolekurser.

Musikkens Venner er en uundværlig del af Aurehøjs musikliv og består af en gruppe elever, der hjælper til med opstilling og afrydning, når der afholdes musikarrangementer på Aurehøj.

Musikarrangementer

Hvert år har vi flere arrangementer på skolen:

2 kammermusikaftner
2 rytmiske aftner
4-5 eftermiddags- og 1-2 aften-musikcaféer
2 julekoncerter med Aurehøj Classic og Aurehøj Phil
melodi grandprix
en kor- og orkesterrejse med forudgående præsentationskoncert (hvert andet år)
en opera eller et andet større musikprojekt (hvert andet år)
bigband ball
musik til møder, morgensamlinger, juleafslutning, translokation m.m.

Aurehøj Classic
At være medlem af Aurehøj Classic er at synge god musik sammen med andre, der også kan lide at synge. På den faglige side er det at udvikle sin stemme, sin musikalitet og sine færdigheder i nodelæsning og hørelære. På den sociale side er det fantastiske, fælles musikoplevelser, hygge i pauserne og venskaber på tværs af årgange og klasser på skolen.

Aurehøj Phil
Hvis du spiller et orkesterinstrument, kan du være med i Aurehøj Phil. At spille i orkester er en fantastisk mulighed for at udvikle sin teknik og sin musikalitet, og for at skabe venskaber på tværs af klasser og årgange

 

Aurehøj Bigband
Aurehøj Bigband er et tilbud til alle nodekyndige blæsere (saxer og messing) og rytmegruppefolk. Vi spiller overvejende fejende swingmusik, men også mere funk-, blues- og rock-prægede numre.
I løbet af skoleåret spiller bigbandet både på skolen og ude i byen. I årenes løb er det også blevet til adskillige optagelser til Danmarks Radio og turnéer rundt om i landet.

 

KEEPI LEFTI

Keepi Lefti betyder “rundkørsel” på swahili og er samtidig navnet på et sammenspilshold. Målet er at spille musik, som oprinder udenfor vores egen lille danske andedam og herigennem lære noget musikalsk nyt.