Teaterlivet

Teaterlivet – skolekomedien 2012

HOW WE MET ANOTHER….
– en musikalsk fortælling om jagten på den eneste ene.

Se trailere fra Facebook her.

I slutningen af marts opfører Aurehøj ”How we met another”. Forestillingen er en collage af baroktoner, musicalfraser og småavantgardistiske korimprovisationer, frit efter Shakespeares Helligtrekongersaften. Vi præsenterer en komedie om forførelse, vildfarelse og jagten efter den eneste ene.  Alle lader sig forføre – af musik, flirt, retorik og umulige drømme – og gør spidsfindige krumspring for at score. Intet er, hvad det ser ud til. Heller ikke kønnene. Der er dømt radikal modernisering hvad angår skuespil og visuel stil.

Billetbestilling:

Billetter til forestillingen koster kr. 60,- og kan forudbestilles ved henvendelse til skolens kontor eller købes ved indgangen. Forestillingen har premiere tirsdag den 27. marts og vises frem til torsdag den 29. marts 2012 alle dage fra kl. 19.00.

TeaterPlakat

Teaterlivet – skolekomedien 2011

Europamestrene

“Europamestrene” på Aurehøj – Et brag af en skolekomedie spillede i januar.

Her er tre videoer fra forestillingen:

[stream provider=video flv=x:/u11ptkg.nixweb01.dandomain.dk/online/wp-content/uploads/video/skolekom2011_part_1.flv img=x:/u11ptkg.nixweb01.dandomain.dk/online/wp-content/uploads/img/Skolekomedie2011.jpg embed=false share=false width=400 height=250 dock=true controlbar=over logo=x:/u11ptkg.nixweb01.dandomain.dk/online/wp-content/uploads/img/kastanjebladet.JPG bandwidth=high autostart=false /]

[stream provider=video flv=x:/u11ptkg.nixweb01.dandomain.dk/online/wp-content/uploads/video/skolekomed2011_part_2.flv img=x:/u11ptkg.nixweb01.dandomain.dk/online/wp-content/uploads/img/Skolekomedie2011.jpg embed=false share=false width=400 height=250 dock=true controlbar=over logo=x:/u11ptkg.nixweb01.dandomain.dk/online/wp-content/uploads/img/kastanjebladet.JPG bandwidth=high autostart=false /]

[stream provider=youtube flv=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DGjLM4guOlyw img=x:/u11ptkg.nixweb01.dandomain.dk/online/wp-content/uploads/img/Skolekomedie11/skole2011-18.jpg embed=false share=false width=400 height=250 dock=true controlbar=over logo=x:/u11ptkg.nixweb01.dandomain.dk/online/wp-content/uploads/img/kastanjebladet.JPG bandwidth=high title=Skolekomedien 2011 autostart=false /]

“Europamestrene” er ny dansk dramatik, skrevet af dramatikeren Thor Bjørn Krebs. Det er en samling tekster, der tilsammen giver et portræt af os danskere, som vi også tager os ud anno 2011! “Smil – du er i teatret” 🙂 – citat fra forestillingen.

VI danskerne udstilles morsomt og kærligt og vores mere eller mindre charmerende karaktertræk sættes under lup; smålighed, emsighed, underskud, regelrytteri, paranoia, mindreværd, dårlig smag, storhedsvanvid og snæversyn mv. I kommer blandt andet med til bestyrelsesmøde i kolonihaveforeningen, hjem i sofaen når der ses “X-Faktor”, hos tandlægen, på biblioteket og med på virksomheden, når de får besøg af en meget kreativ teambuildingskonsulent…

EUROPAMESTRENE på Aurehøj bliver en fortælling om OS danskere anno 2011.
VI byder på et vildt brag, sej humor og en kombination af: skuespil, musik, (fælles) sang, rap og dans/parkour i denne forestilling, som er en humoristisk og kritisk kommentar til det VI vælger at putte ind i vores liv. Hvad VI fylder i indkøbskurven, i munden, hvad VI vælger at se i fjernsynet, hvilke mennesker VI vælger at engagere os i, hvordan VI kommunikerer med hinanden. De valg, VI tager. De valg, VI ikke tager. Den måde, hvorpå VI bare flyder med.

OPFORDRING OG ADVARSEL. Alle bør føle sig ramt og bør kunne leve sig ind i de mange situationer og personer, der fremstilles. VI håber, I kommer for at se forestillingen, som spiller i Salen på Aurehøj – tirsdag d. 25.jan-fredag d.28.januar, tirsdag-torsdag kl. 19 og fredag kl. 16. Billetterne koster kun 50,- kr. så I får et billigt grin;-)
På gensyn!
Christian (CL), Annemette (AW) og Christina (CLM)

Nogle billeder fra prøverne:

skolekom11-1skolekom11-2skolekom11-3

skolekom11-4skolekom11-5skolekom11-6

Aurehøj har en stærk tradition for skolekomedier, som går helt tilbage til 1930’erne.
Tidligere forestillinger:
I 2009 Don Juan skrevet frit efter Molieres version af Maria Holst Petersen (3n) og Mads Schmidt Petersen (3x), instruktion af Mischa Sloth Carlsen, musik af Johan Carøe (3m) og Charlotte Ankerstjerne (3m) og musikalsk konsulentbistand fra Christian Lönneker.

I 2008 William Shakespeares komedie En Skærsommernats Drøm med musik af Nicolaj Albrechtsen (3k), kostumer af Rebecca Phillips (3a) og instruktion af Mischa Sloth Carlsen.

skolekomedie1skolekomedie2

Se flere billeder fra generalprøven på En Skærsommernats Drøm i Galleriet.