Orienteringsaften

Foraldremoder2016På Aurehøjs orienteringsaften den 17. januar 2018 kl. 19.30 kan I komme og se skolen og få information om gymnasiet, valgmuligheder og optagelsesregler. Aftenen igennem vil skolen summe af liv, og gæsterne vil både få præsenteret gymnasieforløbets indhold og struktur og den særlige musikkultur på Aurehøj Gymnasium. Der bliver både givet en grundig introduktion til de enkelte studieretninger, der udbydes til næste skoleår, et indblik i fagenes særlige indhold og profil og desuden oplysning om Aurehøjs brede vifte af ekstraordinære faglige og sociale tilbud.

Der kan vælges imellem to forløb for aftenen. Man kan indlede aftenen i Salen ved at deltage i den første præsentation, som begynder præcis kl. 19.30, og derefter gå rundt på skolen og høre om studieretninger, fag og frivillige og kulturelle tilbud. Her vil lærere og elever stå klar til at tage imod jer og svare på spørgsmål. Man kan dog også vælge at begynde med rundturen og derefter deltage i den anden præsentation i Salen, som starter kl. 20.30.

Er der praktiske spørgsmål vedrørende optagelse i gymnasiet er skolens studievejledning at træffe i Grønnegården, administrationen er at træffe på kontoret og desuden kan rektor og vicerektor træffes, når den sidste præsentation i Salen er færdig.

Vi glæder os til at tage imod jer alle, vise jer skolen, og give jer en orienteringsbrochure om studieretningerne. Skolens Alumneforening Aurehøjs Venner står klar med kaffe og the i Grønnegården. Så kig forbi og få en kop gratis kaffe eller the. Se den nye introduktionsvideo her.