Vælg side

Vinyl, terror & horror

7 okt 2020 | Samtidskunst på Aurehøj

Bag det frygtindgydende navn Vinyl-Terror & -Horror står Camilla Sørensen og Greta Christensen.

De mødte hinanden på Det Kgl. Danske Kunstakademis grunduddannelse tilbage i 2001. Deres værker har et unikt udtryk, som ofte indbefatter elementer fra både billedkunst, musik og scenografi, og de arbejder med en kunstnerisk praksis, der fokuserer på forholdet mellem lyd og objekt.

Vinylpladen er et gennemgående element i duoens produktion. Deres tilgang til vinylen og til lyd og musik tager afsæt i en visuel og skulpturel praksis, hvor dekonstruktionen og omarrangeringen af vinylmediet karakteriserer lydsiden af duoens installatoriske værker. I Vinyl-Terror & -Horrors hænder omformes vinylen til noget nyt gennem direkte og konkret manipulation, når de klipper og skærer plader op og sammensætter dem på ny. På den måde er referencen til det analoge lydunivers af