Vælg side

Læsefordybelse

6 nov 2020 | Læsefordybelse på Aurehøj, Opslagstavle, Projekter

Alle gode bøger har det tilfælles, at de er mere sande, end de ville have været, hvis de var sket i virkeligheden, og når man har læst sådan en bog, føler man, at alt, som er sket før og efter den bog, tilhører én selv; det gode og det onde, ekstasen, angeren og sorgen, menneskene og stederne og hvordan vejret var.”
– Om at skrive af Ernest Hemingway

I næste uge skydes projekt læsefordybelse i gang på Aurehøj. Helt præcist torsdag den 12. november 2020 og frem til efter vinterferien 2021. Der er afsat en halv times læsning i skemaet om ugen. Teksten skal være analog.

I næste uge vil der rundt om på skolen hænge titler på bøger og QR-koder, som eleverne kan lytte til som inspiration til læselysten. Og der kan findes gode bogtips på Aurehøjs instagram. Lidt længere fremme i projektet, vil tidligere Aurehøj-elev Olga Ravn gæste skolen med et forfatteroplæg.