Vælg side

Orienteringsaften 11/1 kl. 19.30-21.30

orienteringsaften for  stx-elever:

ons. d. 11/1 kl. 19.30-21.30
Bemærk! Vi regner med at opdele de besøgende i to hold, sådan at første hold starter i Salen og derefter går rundt på besøg på skolen, og at andet hold først går rundt på skolen og derefter er i Salen. Dette gøres af pladshensyn.
 

En orienteringsaften

… er onsdag d. 11/1-23 kl. 19.30-21.30, hvor alle 9. og 10.klasser, der har interesse for skolens stx-uddannelse kan komme på besøg på en aften, hvor skolen er fyldt med liv. Der er rig mulighed for at høre musikken spille, se kemi- eller fysikshow m.m., og man kan stille spørgsmål til de forskellige studieretninger og fag ude i klasserne, hvor der vil være mange lærere og elever til stede for at besvare jeres spørsgmål. Desuden vil flere af vores mange elevudvalg præsentere sig selv, og studievejledere og ledelse står klar til at tale om Aurehøj, uddannelsen og optag – både det almindelige optag og musikprofilen.

Klik på Facebook-begivenheden her.