Vælg side

Tak for årets musical!

En elevskabt musical

I uge 50 2022 løb årets elevmusical af stablen

Bebrejd mig ej!

Årets elevmusical var en mordgåde, der skulle løses, men med en handling, der også kom ind på en valgkamp, et anstrengt mor/datter-forhold, lysten til at rejse væk fra det hele til Cuba og ikke mindst teeenageforelskelse.

På Aurehøj skriver eleverne selv manus og al musik, og de laver selv dansekoreografi, kostumer, kulisser og lyd og lys.

Det kræver ufattelig mange timers arbejde, men det giver også en stor fælles oplevelse. Marusia 3j og Una 3k, skrev manus og instruerede, Frederikke 3k skrev musikken. Tak også til Freja 2j for dansekoreografien, og Laura 3k der holdt styr på det praktiske og selvfølgelig til ALLE de ca. 40 involverede.

 

De to instruktører, komponisten og den praktisk ansvarlige for musicalen 2022.