Vælg side

Selvtest Covid-19

21 apr 2021 | Events, Opslagstavle

Aurehøj følger undervisningsministeriets retningslinjer om selvtest og sørger for, at skolens elever og personale bliver selvtestet med en kviktest to gange om ugen. Selvtesten udføres med hjælp fra et uddannet supervisor-personale, som har været på kursus i, hvordan det skal foregå.

Vores Supervisor-personale har alle en tæt tilknytning til Aurehøj og kender skolen indgående. De ansatte er to nuværende lærere hhv. Ida Blandford og Laura Lunding. Derudover er der ansat tre tidligere Aurehøj-elever, Clara Bjerg Jørgensen, August Thygesen og Helene Mørk Pedersen, som alle samarbejder om de praktiske opgaver i forbindelse med selvtestningen.

Nedenstående video er vist til klasserne i forbindelse med deres første selvtest.

Her vises undervisningsministeriets video om, hvordan det foregår, når du som elev skal udføre en selvtest