Vælg side

Tillykke med Oscar-prisen! Location: Aurehøj Gymnasium

Tillykke med Oscar-prisen! Location: Aurehøj Gymnasium

Et stort tillykke med Oscar-prisen til hele holdet bag filmen “Druk”, hvor skolescenerne jo er optaget på Aurehøj. Ser man filmen kan man genkende mange steder på Aurehøj: Lokale 5, hvor Mads Mikkelsen underviser, Idrætsalen, hvor Thomas Bo Larsen er i gang, CarlN-Salen hvor Lars Ranthe underviser i musik og Lokale 23, hvor Magnus Millang går i dybden med psykologien. Kvartettens ‘hule’ er skolens musikproducerrum over CarlN, et elevtoilet udgør rammen for Mads Mikkelsens vodkaindtag, og Lærerværelset er stedet, hvor alle ansatte gyser, når Susse Wold stiller spørgsmålet: “om det er nogen, der har et problem, som jeg skal vide noget om?” Flot klaret af alle medvirkende!

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *