Vælg side

Videnskabsklubbben

13 dec 2021 | Naturvidenskab, Opslagstavle, Projekter

Syv torsdage i efteråret afholdes der Videnskabsklub, hvor Aurehøjs elever er frivillige mentorer og rollemodeller for en gruppe miniforskere (folkeskoleelever fra 4.-6 klasse). Som seniormentor er man ansvarlig for at planlægge, styre og gennemføre forløbet i Videnskabsklubben sammen med de andre mentorer.

Inden forløbet starter, skal man deltage i en workshop, hvor man bliver oplært som mentor, møder de andre seniormentorer og gennemgår de aktiviteter, man skal igennem i løbet af de syv uger i efteråret, som Videnskabsklubben varer. I de 7 uger er der Videnskabsklub i skolens biologilokaler én gang om ugen i halvanden time efter skole, og emnerne på Aurehøj har i år været mikrobiologi og biodiversitet.