Vælg side

MGP

24 feb 2022 | Events, Opslagstavle, Skolens liv

Et af årets højdepunkter er Aurehøjs årlige MGP. En aften fyldt med fest og farver, hvor vi fejrer musikken og fællesskabet. Inden selve grand-prix-aftenen mødes mange klasser og skaber deres respektive bud på en MGP-sang, hvoraf de 10 bedste sange sætter barren.

Aftenen stables på benene af skolens eget MGP-udvalg, der står for alt det bag festen, hvorefter nogen udvalgte værter styre resten af showet.

Nu er det endeligt MGP, det betyder at de 10 udvalgte klasser skal optræde og konkurrere om den eftertragtede titel som vinder af MGP. Vinderen får så æren af at optræde med deres vindersang året efter.  Efter vinderen er kåret slutter hele Aurehøj af med en tur på dansegulvet.

Billederne repræsenterer MGP-udvalget der laver PR i dagene op til konkurrencen.