Vælg side

Covid-19 instruks

Opslagstavle

Skolens retningslinjer i forhold til Covid-19

På Aurehøj Gymnasium følger vi myndighedernes anbefalinger og forholder os løbende til retningslinjer i forhold til sociale arrangementer og hverdagen generelt på skolen.

Myndighederne anbefaler at begrænse antallet af sociale kontakter, derfor opfordrer vi også til at begrænse sociale kontakter i fritiden til de, som eleverne i forvejen omgås med i dagligdagen og opfordrer forældrene til at samarbejde om dette.

Aurehøj Gymnasium fungerer fra d. 7/4-21 som lokalt testcenter for elever og ansatte. Elever og ansatte skal kunne forevise et negativt testresultat, der ikke er mere end 72 timer gammelt. Mundbind eller visir er obligatorisk for alle på fællesarealerne, det gælder også gæster. De nærmere detaljer kan ses i nedenstående instruks.

Aurehøjs instruks vedrørende Covid-19

Kontakt endelig skolen i tilfælde af tvivl eller andet.

Med venlig hilsen
Anette Hestbæk Jørgensen

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *