Vælg side

Forældremøde for 1.g

27 okt 2023 | Ikke-kategoriseret, Opslagstavle, Skolens liv

Forældremøde for forældre og elever i 1.g

Så er skoleåret godt i gang. Et intenst grundforløb afrundes i disse dage med eksamen i naturvidenskabeligt grundforløb og almen sprogforståelse, og i næste uge er 1g’erne så klar til at indtræde i studieretningsklasserne. 

Med overgangen til de blivende klasser virker det også konstruktivt at give jer forældre mulighed for rigtigt at se skolen, kammeraterne, lærerne – og hinanden. Derfor glæder vi os til at se jer til forældremøde 

Forældremøde for 1j, 1k, 1m, 1n, 1z tirsdag d. 7. november 2023 kl. 18.00 i Salen (musikstudieretninger)

Forældremøde for 1a, 1b, 1c, 1x torsdag d. 9. november 2023 kl. 18.00 i Salen (ikke musiske studieretninger)

På mødet vil vi informere om skolen og om dét at tage en almen gymnasial uddannelse. Vi vil fortælle lidt om årets gang og begivenheder og om det skole/hjem-samarbejde, der finder sted i gymnasiet.  

Som noget nyt vil Aurehøjs Venner stå for et oplæg, hvor vi sætter fokus på det liv, som venter efter gymnasiet. Vi ønsker at perspektivere uddannelses- og karrierevalg for at udfordre tendenserne i forhold til præstation- og perfekthedskultur. Der vil være en dialog mellem to gæster og et medlem af Aurehøjs Venner, Pernille Lützhøft.

Efter det fælles oplæg fordeler klasserne sig rundt om i huset til egentlige klassemøder. Her vil I blive præsenteret for klassekammeraterne og nogle af klassens lærerne, ligesom teamlederen vil give særlige informationer om planerne for klassen. Klassens elever/forældre sørger selv for kaffe og kage. I vil høre nærmere fra klassens teamlærere omkring dette.