Vælg side

Klimahandledag på Aurehøj

10 okt 2023 | Grøn skole

En dag med klima i fokus

Klima-rap, bæredygtig mode, lyrikworkshop i Dyrehaven og klimajournalistik. Dette er bare nogle af de over 30 workshops Aurehøj Gymnasium fredag den 22. september tilbød skolens elever på Klimahandledagen.

Klimahandledagen er en dag for alle skolens elever, hvor de kan vælge mellem kreative, videnskabelige og praktiske workshops alle med fokus på handlemuligheder – med et væld af løsninger på hverdagens klimamæssige udfordringer.

For Aurehøj Gymnasium er Klimahandledagen en vigtig begivenhed, der markerer skolens fokus på klima og bæredygtighed – et fokus der i øvrigt resulterede i, at skolen modtog Gentofte Kommunes Klimapris i 2022.

Klimahandledagen afholdes samtidigt med 40 andre gymnasier i Danmark på deres respektive skoler, der alle har valgt at indgå i samarbejdet ’Klimaalliancen’ gennem Danske Gymnasier.

På Klimahandledagen blev der bygget lyssensorer, holdt foredrag om klimaforandringerne i Grønland, bygget plantekasser og sunget klimasange. 

I Gul Villa blev der syet og lappet, så gammelt tøj blev til ny mode. Kun kreativiteten satte grænsen – og den blev sat højt!