Vælg side

Besøg af Karen Rønde

af | feb 25, 2021 | Events, Opslagstavle

1c har haft virtuelt besøg af Karen Rønde, der er advokat, tidligere medlem af FT for Venstre og politisk udvalgt medlem af Rigsretten.

Der var flere vigtige budskaber til eleverne og til demokratiforløbet var der særlig opmærksomhed på at aktiv og personlig deltagelse altid er vigtigt uanset om det er i civilsamfundet eller i det politiske spektrum. Se nogle af budskaberne herunder:

Mød andres holdninger med modargumenter, ikke forbud. Favn forskellighed, mærk livet, vennerne og hinanden og støt op om pluralismen. Tag og søg ansvar og se mulighederne hos det enkelte menneske, så kan truslen mod demokratiet overvindes.”

 

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *