Vælg side

Kom og se årets elevmusical på Aurehøj i uge 50!

29 nov 2021 | Events, Musik, Opslagstavle, Skolens liv

Årets elevmusical bliver et fængslende drama og hedder “Aurehøj bag Tremmer”. Aurehøjs musical er 100% elevdreven og manus, musik, dansk, scenografi og alt det praktiske står vores elever for.

OBS! Der er krav om coronapas og krav om mundbind under forestillingen pga. smitteudviklingen i samfundet.

Køb billetter online til årets elevmusical på forskelligt link, alt efter hvilken dag, du ønsker at se forestillingen:

14. december 2021:
https://place2book.com/da/sw2/sales/8e6en6dnmv

15. december 2021:
https://place2book.com/da/sw2/sales/ga5rxthnay

16. december 2021:
https://place2book.com/da/sw2/sales/4edgrqx0w6

Plotbeskrivelse

I en nær fremtid, hvor Aurehøj Gymnasium pga. offentlige omstruktureringer er blevet bygget om til et fængsel, bliver den nye fange, Astrid, skubbet ind i fængslet i en kaotisk tid. Den garvede fange, Poshy, tager heldigvis Astrid til sig. Poshy introducerer Astrid for deres gruppe, som består af den gamle bandeleder, Victoria, der sidder inde for at have dræbt sin mor,  og Luna, der ikke kan tale, efter hun er blevet traumatiseret over at have brændt sit eget gymnasium ned.

Astrid stopper dog ikke der: Hun forelsker sig i en vagt, og deres kærlighed blomstrer, men en dag besluttes det pludselig af staten, at fængslet skal gå fra at være et åbent til et strengt lukket fængsel. Alle er nu adskilt, deprimerede og frustrerede. Ved første øjekast ser nedlukningen retfærdig ud, men er der mon en skjult agenda om at begrænse en uskyldigt dømt fange? De indsatte må nu arbejde sammen, venner som fjender, for at forsøge at åbne fængslet igen og få deres gamle hverdag tilbage.

Årets instruktører er Aske Hippe Bruun og Carmen Baron begge fra 3j, som selv har skrevet manus. Musikken er skrevet af Alfred Springborg fra 3n. Freja Marie Lindhardsen fra 3j er praktisk ansvarlig på musicalen.